Tuesday, February 2, 2016

Pinjaman Pelajaran Negeri Selangor dah dibuka. Cepat daftar!!

Bismillahirrahmanirrahim.. :)

Berita baik untuk semua mahasiswa dan mahasiswa yang sedang atau yang ingin meneruskan pengajian di universiti-universiti mahupun kolej!!

logo

Seperti tahun-tahun yang lepas, tahun ini juga Tabung Kumpulan Wang Biasiswa Negeri Selangor telah buka pendaftaran bagi yang ingin memohon.

Bagi yang ingin memohon, cepat lakuannya segera kerana tarikh pendaftaran buka dari 1 Februari 2016 hingga 29 Februari 2016. Korang boleh mendaftar secara online di http://tkwbns.selangor.gov.my/.

Dan, kalau korang berjaya untuk permohonan ni, korang kena attend dia punya interview tau.. :)  In sha Allah ok je interview dia kalau korang bersedia mentally and physically. Dan jangan lupa study lah bab-bab Negeri Selangor ni.. ^_^v  Kalau nak tahu macam mana saya kena interview dulu, jom ke -->> TEMUDUGA PINJAMAN PELAJARAN SELANGOR.

Salam,
Azwa.



1 comment:


  1. Do you need Personal Loan?
    Business Cash Loan?
    Unsecured Loan
    Fast and Simple Loan?
    Quick Application Process?
    Approvals within 24-72 Hours?
    No Hidden Fees Loan?
    Funding in less than 1 Week?
    Get unsecured working capital?
    Contact Us At :oceancashcapital@gmail.com
    Website http://oceancashmj.com
    Phone number :+1-6474-864-724 (Call/Whats app)

    LOAN SERVICES AVAILABLE INCLUDE:
    ================================
    *Commercial Loans.
    *Personal Loans.
    *Business Loans.
    *Investments Loans.
    *Development Loans.
    *Acquisition Loans .
    *Construction loans.
    *Business Loans And many More:

    LOAN APPLICATION FORM:
    =================
    Full Name:................
    Loan Amount Needed:.
    Purpose of loan:.......
    Loan Duration:..
    Gender:.............
    Marital status:....
    Location:..........
    Home Address:..
    City:............
    Country:......
    Phone:..........
    Mobile / Cell:....
    Occupation:......
    Monthly Income:....

    Contact Us At :oceancashcapital@gmail.com
    Website http://oceancashmj.com
    Phone Number:+1-6474-864-724 (Call/Whats app)

    ReplyDelete

 
Blog 100% edited and touched by CIK LIMEGREEN