Saturday, April 7, 2012

Saya ni ketinggalan zaman sangat ke?

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia. Apa kbr? Sihat?

Cuba baca tajuk entry saya kali ni. Percaya x saya ni boleh dikategorikan sebagai "outdated person".. Kelakar kan, zaman serba moden mcmni ada lg manusia yang mcm saya. Jangan gelakkan saya.. Apa yang ketinggalan zamannya saya ni? Nak tau? Hee..

Kalau awak nak tahu, saya sebelum ni saya xguna phone pon. Tapi sekarang dh guna lh. Saya xtau sgt pasal phone ni. Yang cuma saya tahu nk message dgn nk call orang je. N of course dgn nak main game. Tu je yang saya tahu. Dapat je hndphone dr mak saya, saya happy sangat even xtau nk pakai sangat. Xpe, nnti blajar lh sikit2.
Klau nk download semua tu, saya xtau. Malam tadi, saya baru belajar camne nak screencapture. Maklumlah, belajar sikit2 dulu kn. 

Lepas ni saya nak cuba belajar dgn lebih mendalam lagi. Ada tak yang sudi nak ajar saya? Hee,, 
Ok lah, terima kasih sbb sudi baca kisah saya yang ketinggalan zaman ni..
Sebelum tu, klik lh sini --->> NAK MENANG SAMSUNG GALAXY TAB 7.7
Wassalam.. ^_^ v

2 comments:

  1. xpe...pelan2 blajar, lame2 jadi pandai.. betul tak??

    ReplyDelete
  2. btul2.. terima kasih sbb support saya..

    ReplyDelete

 
Blog 100% edited and touched by CIK LIMEGREEN