Friday, February 8, 2013

Hari-hari ku di CFS IIUM

Bismillahirrahmainirrahim..
Subhanallah Walhamdulillah Walaa Ilaahaillah Allahu Akbar

First time update blog di CFS,, so excited ok!! So far, Praise be to Allah, saya dapat menjalani hari-hari saya yang sangat best di sini, walaupun wifi,,,, ok, xnak cakap. Hari ni hari Jumaat, 8th Ferbruary. dua orang roommates saya sudah bergerak ke rumah masing-masing, sempena cuti Hari Raya Cina ni. Gong Xi Fa Cai!! Atika dan Aqila, angpau mari..

Actually, saya tak tau nak tulis apa. Maklumlah, jari sudah lama tidak menyentuh keyboard. Rasa macam menggigil. Terketar-ketar nak menaip. Huh!! Tapi tak pe lah, saya just nak cerita apa yang menarik sepanjang saya berada di sini. Hari Khamis lepas, saya menerima baucer buku. Baucer buku untuk semua pelajar IPT tu.. Haha,, dapat RM 250. Banyak tuu,, dan sekarang tinggal 150. Nak buat apa, tak tau lah.

Cerita lain pulak,, minggu lepas, saya bersama roommate saya mengeratkan lagi silaturrahim antara kami. Kami bersenam bersama. Seronok sangat. Kami pusing sekitar CFS, dan breakfast bersama. Semuanya bersama. Beli makanan bersama. BEST MOMENT!! Saya nak present gambar-gambar kami.. 


xde point kan.. Haha


Persahabatan yang sangat best. Semoga kita akan selamanya sahabat. Allahu Akbar!! Wassalam..

2 comments:

  1. Jom join Mini Giveaway By Iezwa Razk. Ada 40 hadiah untuk dimenangi tau. Pemilihan pula menggunakan random.org. Mungkin anda yg bertuah :)

    http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk_15.html

    ReplyDelete

 
Blog 100% edited and touched by CIK LIMEGREEN