Thursday, November 29, 2012

Cik Lyeen's Giveaway

Bacalah pantun di bawah:
           
Mulakan entry dengan senyuman,
Dan Assalamualaikum saya ucapkan.

Letak frame jadikan hiasan,
Sertai giveaway untuk hilangkan bosan.

Bila puasa tak sabar nak raye,
Lyeen, saya sertai giveaway awak ye.

Pergi Kedah nak tengok sawah,
Untuk tahu lebih lanjut, kliklah banner di bawah.


Kawan yang di tag:


18 comments:

  1. bw dari segmen yg sama..
    jemput singgah dan tinggalkan jejak di blog sy pula :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    jom join segmen nie ..

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/holiday-giveaway-by-anis-and-fareesha_27.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum . Datang dari segmen yang sama . BW sambil Follow . Jom ke blog Hanis pulak .

    http://xoxo2905.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. dari dari GA yg sama :)
    http://gadissirama-rama.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    jom join GA :D
    http://gadissirama-rama.blogspot.com/2012/11/hobi-paling-pelik-saya-by.html

    ReplyDelete
  5. salam jumaat..=)
    husna singgah balas kunjungan..
    juga dari segmen yg sama..

    btw..cantik blog..
    rapi je..=)

    ReplyDelete
  6. singgah sini balik :)
    http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. hai..sy dtg utk drop comment di sini..

    jom balas kunjungan di blog sy ? tinggalkan sepatah dua kata ke?? kalau sudi la T_T

    http://imnursyahira.blogspot.com/2012/11/ga-cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. heyy , saya dtg sini . jom balas kunjungan saya? kalau sudi la k :D

    http://kcunstory.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum :)
    Good luck oke ? Jngan lupa jejalan di blog saya pulak yer ^_^

    http://meinestorie.blogspot.com/2012/12/cik-lyeen-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

    sila lah komen dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  11. Salam, hiii > . <
    Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
    dari segmen yang sama <3
    Jom BW ke blog saya jugak :D
    http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

    ReplyDelete
  12. hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. Jemput ke entry ena dari GA yang sama

    http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. hai awak, saya singgah dari segmen yang sama :)

    jangan lupa singgah + komen kat entry saya juga ;D

    http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Datang dari GA yang sama , http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    Niena dah follow , jom follow semula .. =)

    *sila abaikan jika dah follow .. =)

    ReplyDelete
  17. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak.. http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    saya tag awak

    tlg like juga entry tu ye :P

    ReplyDelete
  18. Datang dari segmen yg sama..jom datang blog kita pulokk~ http://mysara-bilaakumenaip.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete

 
Blog 100% edited and touched by CIK LIMEGREEN