Tuesday, January 15, 2013

Jom tingkatkan followers sampai lebam

Bismillahirrahmanirrahim..

Sementara menunggu beberapa hari lagi nak balik pusat asasi UIA ni, saya tiba-tiba terasa sangat nak join segmen. Sekurang-kurangnya satu pun jadi lah. Sebab nanti lepas dah balik u, maybe saya dah jarang nak bukak blog saya.. Uwahhhh.. Tapi saya akan cuba juga belek-belek blog ni, daripadaterus dihuni oleh habuk yang tak diundang. Hmm..

So, nasib baik saya terjumpa satu segmen ni.. Jom join sesama.. Klik banner di bawah..


Dan ini printscreen jumlah followers saya semasa saya joining segmen ni..

27 comments:

  1. http://storybudakminatkpop.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    dari segmen yang sama :) follow saya sekali . done follow

    ReplyDelete
  2. http://sikecikanis.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    done follow :) follow back

    ReplyDelete
  3. done follow..follow la kite balik ye.. :)


    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum:)Saya dah join :)
    ]

    http://fiqzmilkshake.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  5. follow dr segmen yg sma

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  6. from the same segmen . done follow awak :)

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    have a nice day :D

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yg sama http://izzam4eva.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html.Follow sini sekali :)

    ReplyDelete
  8. singgah+follow dr segmen yg sama...follow back k :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. datang sini dari segmen yg sama dan follow sini..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  10. Hi hi. Dtg dari segmen yg sama. Done follow anda. Meh follow back. Hihihi. http://nursyazlia.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  11. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum . hye . saya blogwalking && follow ye . . dari segmen yang same (:

    http://kaukuchenta.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan, dr segmen yg sama

    http://afasz.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  14. done follow :)

    datang dari segmen y sama

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan dr sy...singgah n follow u..

    http://fadliira85.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum. Salam singgah dan follow blog awak. Daddy Zuki dtg dari segmen yg sama. Happy blogging. http://www.juk.my/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  17. salam maulidrasul ;) folo sini dari segmen yg sama.
    jemPut singgah :

    http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    Thnks ;)

    ReplyDelete
  18. Hamba singgah di larut malam`
    Datang mencari teman...
    Hulur salam kenalan`
    Semoga bersambut salam ini ;-)

    Dari segmen yang sama & selamat FOLLOW blog yang menarik ini; ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  19. admin jenguk kali kedua , alhamdullilah followers dah naik ye? Teruskan blogwalking tau :)

    ReplyDelete
  20. datang dari segmen yang sama . saya dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  21. done follow... dari segmen yang sama. jemput follow yer..

    http://ayulahnie.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  22. Hi , I'm Mira :)

    Dari segmen :

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  23. join segmen ni jugak. and dah follow :) jom follow saya jugak :)

    http://www.miminasir.my/2013/02/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  24. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete

 
Blog 100% edited and touched by CIK LIMEGREEN